Віцебшчына – адзіны ў Беларусі рэгіён, які ўвайшоў у Еўрапейскую сетку кулінарнай спадчыны, якая прасоўвае гастранамічны турызм (Европейское кулинарное наследие: «Клёцкi з душамi» и прочие лакомства Витебщины)
Карэспандэнты абласной газеты «Віцебскія весці" у рамках праекта «Смачны тур» наведалі розныя куткі гасціннага і хлебасольнага Прыдзвінскага краю, каб распавесці пра адметныя мясцовыя стравы, якімі частуюць гасцей аграсядзібы і кулінарныя клубы вобласці:
Свиные уши и фляки. Какие необычные деликатесы можно попробовать в Орше и Оршанском районе?
Поставские деликатесы пробовали Президент и делегации из разных стран. В чем секрет местной кухни?
«Огненного дракона», «Энергию света» и «Танец огня» предлагают отведать полоцкие кулинары
В Лиозненском районе варят варенье из помидор и готовят «транчук-па-калена»
Жарскi пiрог i кубліцкія пеўнікі. Чым частуюць гаспадынi на Ушаччыне
Стравы беларускай, стараверскай і татарскай кухняў прапануюць гастранамічным турыстам на Міёршчыне
Малазийская техника и фамильные рецепты конца XIX века. Как кулинары Чашниччины совмещают традиции и ноу-хау
Вкусный тур по Верхнедвинщине: бурачники для худеющих и фирменная щука для гурманов
«Ежики» по-оболецки и сладкий домашний сыр. Эксклюзивные рецепты Толочинщины
Блюда староверов и жаркое из лося. Что можно попробовать на Браславщине?
Царская трапеза и "лечебные" огурцы. Кулинарный эксклюзив Сенненского района
Шарковщинские закиданики и уха на муке войдут в книгу известного белорусского кулинарного критика
Улитки по-французски и уху как музейный бренд готовят кулинары на Россонщине
На фота: ўдзельніца народнага клуба аматараў беларускай нацыянальнай кухні “Смак” Чашніцкага раёна
Галіна Леанідаўна Шаўчэнка гатуе “Боршч з клёцкамі” у сялянскай печы.
Зварот да спісу
Форум для отзывов 1 не существует.